2021-12-10 09:45:43• hírek • Bede Emőke

Úgy tűnik, mégis Orbán Viktor nélkül vágják a disznót Nagybányán

Fotó: kormany.hu
Fotó: kormany.hu

A Mediafax hírügynökség december 8-án írta meg, hogy Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor december 11-én, szombaton Nagybányára és Szatmárnémetibe látogat, a sajtófőnök, Havasi Bertalan azonban kacsának nevezte a hírt.

Az említett hírügynökség forrásokra hivatkozva azt közölte, hogy Orbán a Román Ökológiai Párt nagybányai politikusainak meghívására érkezik majd a városba, ahol a Castel Transilvania nevű szállóban egy tradicionális disznóvágáson vesz majd részt. Mi több, a Mediafax azt is tudni vélte, hogy Orbán Viktor az esemény után Szatmárnémetibe érkezik, ahol az RMDSZ képviselőivel fog egyeztetni.


Nem sokkal a cikk megjelenése után Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke cáfolta az értesülést, hírlapi kacsának nevezve azt. A nyilatkozatot követően a Transindex megkereste az említett párt elökét, Danut Popot is, aki Havasihoz hasonlóan cáfolta, hogy Nagybányára látogatna a magyar miniszterelnök. Mint elmondta, nem vették fel a kapcsolatot Orbánnal és meghívót sem küldtek neki a magánrendezvényre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: